Tornar

El preu dels implants dentals: tot el que has de saber

04-03-2021
El preu dels implants dentals: tot el que has de saber'
Una de les coses que més consultem abans de realitzar una visita és el preu. Volem saber quant ens costarà abans de desplaçar-nos o en el cas d'una visita amb un professional, si aquesta visita tindrà algun cost. En el cas de Clínica Cuadros, la primera visita és gratuïta. Creiem que és just que vulguis saber que et passa, quina solució té i com et costarà.

En el cas d'alguns tractaments dentals, podem donar un preu aproximat abans de veure a l'pacient, encara que sempre preferim confirmar-ho en clínica, però en el cas dels implants és difícil respondre a aquesta pregunta sense estudiar el cas prèviament en clínica.

Per exemple, si volem saber el preu d'un telèfon mòbil, sabem que marca i que model volem. Aquest mòbil, és el mateix per a un client o per a un altre, però no passa el mateix amb els implants. La diferència amb els implants dentals és que no estem venent un producte, sinó que estem valorant la col·locació quirúrgica d'un producte sanitari, en un pacient que té un cas, amb unes característiques determinades. En canvi, per a un altre pacient, la situació canvia per això els pressupostos s'han de donar de forma personalitzada previ diagnòstic per un especialista.

Característiques que poden influir en el preu de la col·locació d'un implant.

  • Si cal realitzar extracció prèvia
  • Si cal regenerar
  • Es farà càrrega immediata? Un avantatge molt important gràcies als implants d'última generació que utilitzem a Clínica Cuadros. No és el mateix utilitzar la tècnica convencional de càrrega diferida, que consisteix a esperar el temps de cicatrització dels teixits. Que fer una càrrega immediata i col·locar en les primeres hores una pròtesi provisional, amb els avantatges (sobretot estètiques) que això comporta.
  • Material de la pròtesi: No és el mateix una corona de metall-ceràmica o de zirconi.
  • Tipus de pròtesi: Per a un mateix pacient que es col·loca 4 implants en una arcada, pot ser que sigui per realitzar una pròtesi fixa o una removible.
  • Cas complex necessari fer TAC per a un bon diagnòstic, estudi previ, fèrula quirúrgica ...
A Clínica Cuadros, anteposem la teva salut per solucionar el teu problema de la manera més professional i amb un tracte proper i honest. Escoltem les teves necessitats i proposem un pla de tractament adaptat per a cada pacient. Donem diverses alternatives i recomanem el qual requereixi menys molèsties i costos per a tu. Contacta amb nosaltres i demana cita, recorda que la primera visita és gratuïta.
Autor:

Dr. Álvaro Cuadros Zea

Especialista en implantologia, periodòncia i rehabilitació estètica. Llicenciat en Odontologia i Màster Internacional en Rehabilitació, Implantologia i Periodòncia. Al costat de postgraus en cirurgia oral i estètica.
Ofertes Tractaments dentals en promoció
Tractaments dentals en promoció
Veure ofertes