Estètica facial

L'àcid hialurònic, la millor solució per a rejovenir el teu rostre

A Clínica Cuadros pensem que un somriure bonic ha d'estar en harmonia amb els teixits peribucals que l'envolten, és per això que a la nostra clínica dental a Barcelona som experts en rejoveniment facial amb àcid hialurònic.

L'àcid hialurònic s'ha tornat a la solució mes avantguardista, natural i eficaç per a l'estètica facial. Existeix de manera natural en el nostre organisme, per tant és una substància biocompatible que no ocasiona problemes a l'introduir-la.
Quins tractaments oferim?

Quins tractaments oferim?

Aquests tractaments es realitzen amb Àcid Hialurònic, aquest és un component natural de el cos humà que es troba en articulacions, ulls i sobretot en la pell, i que amb el pas del temps va disminuint la seva concentració en el nostre organisme, provocant pèrdua de volum i elasticitat dels teixits, donant lloc a l'aparició d'arrugues.

Un altre dels nostres tractaments estrella pel que fa a estètica facial és la Mesoteràpia. Aquest tractament consisteix en l'aplicació d'altes concentracions d' àcid hialurònic mitjançant micropuncions indolores a les zones on es necessiti com ara cara, coll, escot, o dors de les mans. Amb aquest tractament aconseguim que la pell s'hidrati i difuminem aquestes arrugues fines característiques de l'envelliment de la pell.

Els nostres tractaments en estètica facial

Oferim els següents tractaments en estètica facial a la nostra clínica dental Cuadros:
  1. Mesoteràpia: tonifica, revitalitza, hidrata la teva pell. Disminueix la flacciditat i oxidació alentint l'envelliment de la pell.
  2. Augment de llavis. Ressalta la bellesa del teu somriure, una solució que aporta naturalitat i harmonia.
  3. Farciment d'arrugues peribucals
  4. Codi de barres
  5. Solcs nasogenians i arrugues

Dubtes freqüents

Amb quina freqüència s'ha d'aplicar àcid hialurònic?
En què consisteix el tractament?
Cal prendre alguna mesura post operatòria?

Què t'oferim

_ALT
Atenció personalitzada
Pla de tractament personalitzat a les teves necessitats
_ALT
1a visita gratuïta
Diagnóstic i pressupost sense compromís
_ALT
Preus justos
Per assolir una boca perfecta t'oferim un servei de qualitat i accessible.
_ALT
Honestedat i transparència
Oferim alternatives de tractament perquè puguis decidir.
4
Clíniques a Barcelona
35
Anys d'experiència
12000
implants realitzats
2500
invisalign realitzats

Per a més informació i cites

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat