All on four / All on six

Recupera la teva dentadura
EN UN SOL DIA

Rehabilitació oral completa amb últimes tècniques en implantologia immediata.

Des de fa anys, a Clínica Cuadros utilitzem un protocol d'implantologia avançada per a col·locació de pròtesi fixa el mateix dia. Això és possible gràcies a implants d'última generació, que aconsegueixen un millor ancoratge i són menys invasius. D'aquesta manera podem millorar l'estètica i funcionalitat dels nostres pacients, en temps rècord, sense llargues esperes i en un sol dia.

En primer lloc, en una primera visita, fem un diagnòstic i valorem si el pacient és candidat per a aquest tipus de tècnica. Es prenen una sèrie de registres, fotografies, radiografies panoràmiques i TAC. D'aquesta manera planifiquem el cas i prosseguim amb el disseny de la pròtesi fixa provisional per col·locar el dia de la cirurgia

Som experts en càrrega immediata amb tècnica All on 4 / All on 6, el nostre compromís és que el pacient surti amb dents fixes el mateix dia.
Procediment de col·locació d'implants All on 4 / All on 6

Procediment de col·locació d'implants All on 4 / All on 6

Implants dentals ALL ON 4

És una tècnica reservada per als casos en què hi ha menys os al maxil·lar. Es col·loquen 4 implants, 2 implants anteriors i dos de posteriors. Generalment són implants molt llargs, i els posteriors són inclinats aprofitant la major quantitat d'os útil del maxil·lar i esquivant límits anatòmics per evitar regenerar i ancorar millor.

Implants dentals ALL ON 6

En aquesta tècnica es col·loquen 6 implants repartits per tota l'arcada, i s'utilitza major superfície, per tant aconseguim major garantia i podem rehabilitar la boca completa. Aquestes dues tècniques es basen en posar implants llargs, inclinats i evitant regenerar. Es busca un ancoratge i estabilitat suficient per sortir el mateix dia amb una pròtesi fixa provisional. Es pot realitzar en pacients que han perdut totes les peces dentals o es poden fer extraccions el mateix dia de la col·locació d'implants.

Avantatges

  1. Reduïm el nombre d'implants, cost reduït.
  2. Evitem o reduïm la regeneració (empelt)
  3. Menor temps de recuperació i millor postoperatori.
  4. Permet la incorporació immediata a la vida diària.
  5. El mateix dia de la col·locació d'implants, es col·loca una pròtesi fixa provisional.
  6. Evitem dentadures amb paladar i adhesius.

Dubtes freqüents

Es pot fer vida normal des del primer dia de la col·locació d'implants dentals?
Quines pautes he de seguir?
Quant de temps he d'esperar per a la pròtesi fixa?

Què t'oferim

_ALT
Atenció personalitzada
Pla de tractament personalitzat a les teves necessitats
_ALT
1a visita gratuïta
Diagnóstic i pressupost sense compromís
_ALT
Preus justos
Per assolir una boca perfecta t'oferim un servei de qualitat i accessible.
_ALT
Honestedat i transparència
Oferim alternatives de tractament perquè puguis decidir.
4
Clíniques a Barcelona
35
Anys d'experiència
12000
implants realitzats
2500
invisalign realitzats

Per a més informació i cites

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat