Implants removibles

Fixació màxima, confort i total confiança

En Clínica Cuadros t'oferim una solució per a les teves pròtesis, amb implants removibles a Barcelona

La sobredentadura és una pròtesi removible que aconsegueix millor ancoratge gràcies als implants. Amb pocs implants podem aconseguir la subjecció de la dentadura mitjançant sistemes retentius i aconseguir una major comoditat. Augmenta la teva autoestima i confiança ja que disminueix el moviment de les teves pròtesis i redueix les molèsties ocasionades com frecs i nafres. Recupera les teves peces perdudes amb una solució econòmica i molt eficaç. Podràs desfer-te de la teva vella dentadura que tantes molèsties t'ocasiona, sense paladar i sense adhesius!
Col·locació dels implants removibles

Col·locació dels implants removibles

Les sobredentadures estan indicades a pacients que han perdut totes les peces en una o ambdues arcades. Generalment es recomanen a pacients que ja són portadors de pròtesis removibles i desitgen millorar la seva qualitat de vida. Aquestes dentadures permeten recuperar l'estètica dental i facial ja que tornen el suport de llavis a un maxil·lar generalment atròfic.

Aquest tractament consisteix en  la col·locació de 2 a 4 implants, el nombre d'implants ho determina l'especialista a l'estudiar  cada cas. Sobre aquests implants se'ls instal·la un additament protèsic que pot ser una barra (que uneix els implants) o uns locator (que és un sistema retentiu individual). D'aquesta manera aconseguim que la pròtesi s'adapti perfectament als teus teixits bucals i es doni suport a la teva geniva alhora que s'ancora als implants.

Avantatges dels implants removibles

  1. Aconsegueix un òptim ancoratge del teu pròtesis als implants.
  2. Segellat perfecte, evita l'entrada d'aliment.
  3. Menor moviment de la pròtesi.
  4. Manté volum ossi gràcies a l'osteointegració dels implants.
  5. Suprimeix el paladar a la pròtesi superior.
  6. Evita ús d'adhesius, coixinets.
  7. Evita inconvenients com frecs, nafres.
  8. Menor nombre d'implants, la solució més econòmica.

Què t'oferim

_ALT
Atenció personalitzada
Pla de tractament personalitzat a les teves necessitats
_ALT
1a visita gratuïta
Diagnóstic i pressupost sense compromís
_ALT
Preus justos
Per assolir una boca perfecta t'oferim un servei de qualitat i accessible.
_ALT
Honestedat i transparència
Oferim alternatives de tractament perquè puguis decidir.
4
Clíniques a Barcelona
35
Anys d'experiència
12000
implants realitzats
2500
invisalign realitzats

Per a més informació i cites

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat