Bloc

Què és un TAC dental?

En les primeres consultes, però també en les posteriors, hi ha un seguit de pràctiques i eines que en les clíniques usem per costum. Una d'elles, perquè ens ajuda molt a conèixer la situació del pacient, és el *TAC dental.

La mossegada creuada en nens

La mossegada creuada en nens ocorre quan les dents no es troben alineats i això fa que no encaixin correctament. És freqüent, perquè les dents dels nens canvien molt i al seu torn també ho fa la mossegada.

Pírcing dental, aplicació i duració

Una de les tendències que s'ha posat ara més de moda són els pírcings dentals, un tractament molt de moda entre els famosos com és el cas de la cantant Rosalía. És un dels tractaments pels quals més ens pregunten aquests dies en la nostra Clínica Dental Cuadros.

Incrustació estètica dental

Un dels tractaments estètics més realitzats en les nostres clíniques és la incrustació dental. Seguint els dubtes que rebem dels nostres pacients, veurem més en detalls aquest tipus de tractament per a resoldre algunes dels vostres dubtes sobre les incrustacions dentals i el seu impacte.

Símptomes de rebuig de l'implant dental

Quan duem a terme un tractament amb implants dentals, una de les preguntes més freqüents que ens fan en la nostra clínica dental en Nou Barris és si pot haver-hi complicacions i quins són els símptomes de rebuig a l'implant dental.

Com saber si tinc bruxisme: símptomes i tractament

En els últims anys el bruxisme ha començat a ocupar una part important de les patologies més comunes en la nostra societat. Considerat com un trastorn del sistema masticatori, s'estima que una gran part de la població pateix bruxisme.

El blanquejament dental fa mal?

Abans de començar, volem aclarir que el blanquejament dental no fa mal. Però és normal que quan un tractament es posa “de moda”, apareguin un seguit de dubtes relacionats amb el seu funcionament.