Periodoncia

CUIDEM DE LES TEVES GENIVES
per a prevenir la pèrdua dental

La malaltia periodontal apareix en un de cada tres adults, és una malaltia crònica i asimptomàtica, que no té per què fer mal.

També pot afectar en qualsevol edat en major o menor mesura i per diverses causes. Si no se li posa remei a temps, les peces van perdent subjecció i poden arribar a moure's o fins i tot perdre's.

Per això és important cuidar la salut de les teves genives i la teva higiene oral. És important acudir al dentista periòdicament i més si tens problemes periodontals. El pla de tractament en un pacient periodontal, passa per diagnosticar i tractar el problema, a més de marcar una pauta per a controlar l'evolució en el temps. El tractament periodontal és un treball constant en el temps i que requereix de la col·laboració del pacient.
Com solucionem el problema periodontal?

Com solucionem el problema periodontal?

Per a prevenir i tractar la periodontitis realitzar un tractament periodontal personalitzat per a cada pacient. Consisteix a sanejar i desinflamar les genives mitjançant una neteja profunda sota anestèsia local i en diverses sessions. Acompanyem el tractament amb una sèrie de recomanacions i instruccions d'higiene oral, antisèptics orals i en algunes ocasions antibiòtics.

A tots els nostres pacients els oferim un programa de seguiment i manteniment una vegada acabada la fase de tractament.

Estètica periodontal

Les genives juguen un paper fonamental en l'estètica del somriure. Quan en somriure ensenyem molta geniva, això es diu, somriure gingival. En aquests pacients trobem somriures en les quals no predomina el blanc de les dents, sinó que el rosa de la geniva pren un paper protagonista i generalment es veuen dents petites o amagades per la geniva.

Per a millorar aquest aspecte estètic, el que realitzem és una gingivectomia o allargament coronari. Consisteix a eliminar aquesta geniva sobrant que ‘amaga’ les dents per a millor l'harmonia de l'estètica gingival. Generalment, aquests pacients requereixen posteriorment d'un tractament d'estètica dental, per exemple, amb carillas.

Dubtes freqüents

Què és la periodontitis?
Quins són els símptomes de la periodontitis?
La periodontitis es pot curar?
Com es tracta la periodontitis?
Quins factors causen la periodontitis?
Quina relació té la diabetis amb la periodontitis?
La malaltia periodontal pot ser contagiosa?
La malaltia periodontal és hereditària?

Articles relacionats

Què t'oferim

_ALT
Atenció personalitzada
Pla de tractament personalitzat a les teves necessitats
_ALT
1a visita gratuïta
Diagnóstic i pressupost sense compromís
_ALT
Preus justos
Per assolir una boca perfecta t'oferim un servei de qualitat i accessible.
_ALT
Honestedat i transparència
Oferim alternatives de tractament perquè puguis decidir.
4
Clíniques a Barcelona
35
Anys d'experiència
12000
implants realitzats
2500
invisalign realitzats

Per a més informació i cites

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat