Dentistes a Barcelona, ​​més de 35 anys d'experiència | Clínica Cuadros
Dentistes a Barcelona, ​​més de 35 anys d'experiència | Clínica Cuadros

Clínica Cuadros

Clínica Cuadros té una llarga trajectòria des de l'any 1985, any en què es va obrir la primera clínica al barri de Canyelles (Barcelona). En poc temps el de Dr. Ramón Cuadros Cruz va esdevenir una referència a la zona. Gràcies a la confiança dels nostres pacients hem pogut ampliar el nostre radi d'acció, i avui dia comptem amb 4 clíniques a BARCELONA, MOLLET i SANT CELONI. Després d'anys d'èxits s'ha obert pas la segona generació d'odontòlegs a la família, de la mà dels germans Álvaro i Ramón Cuadros.

_ALT
Ens agrada
que
somriguis

Cuidem de tu

A Clínica Cuadros, avantposem la teva salut per solucionar el teu problema de la manera més professional i amb un tracte proper i honest. Escoltem les teves necessitats i proposem un pla de tractament adaptat per a cada pacient. Donem diverses alternatives i recomanem aquell que requereixi menys molèsties i costos per a tu.

No esperis més
VINE A VEURE'NS!

T'ho expliquem pas a pas:
1
Demana la teva cita
Pots trucar a el telèfon de centre que més et convingui i parlar directament amb el / la recepcionista, per explicar-li quin és el motiu de la teva visita i pugui agendar una 1a visita en l'horari que més et convingui. Si t'estimes més, pots omplir el nostre formulari que apareix més avall i ens posarem en contacte amb tu.
2
Vens a la clínica
Et fem algunes preguntes sobre la teva salut general. Ens expliques el motiu de la teva visita i anotem tot allò que ens dius.
3
Revisem la teva boca
Mitjançant una exploració a fons, podrem saber què et passa, quina és la causa de la teva patologia, el motiu de la teva consulta, o fins i tot advertir-te d'una cosa que ni tan sols sabies.
4
ANÀLISI COMPLET
Farem proves diagnòstiques per a tenir mes informació. Són totalment indolores però necessàries per fer un examen complet i general de la teva boca. Mitjançant radiografies, fotografia intraoral, podrem mostrar i fer-te entendre millor què et passa.
5
DIAGNÒSTIC
L'especialista t'explicarà d'una manera clara i senzilla què et passa, perquè i quina és la millor solució. Resoldrem tots els teus dubtes sobre el tractament més adequat. Fins i tot et podem mostrar casos semblants a el teu i com seria la evolució.
6
PLA DE TRACTAMENT
Amb tot això, et farem una proposta de tractament i les seves possibles alternatives. Sabràs la durada, les fases i l'ordre prioritari.
7
Pressupost
Un cop acabi la visita, els nostres companys t'informaran sobre el cost del tractament i les facilitats de pagament.

Què, com i quant

Has fet un pas important, que és anar al dentista. El primer contacte, conèixer-nos i que ens expliquis què et passa és bàsic per a poder informar-te. Per això posem tot al teu servei, perquè sàpigues QUÈ et passa, COM se soluciona i QUANT costa. Per això veiem lògic que puguis resoldre els teus dubtes sense que et costi res.

Què t'oferim

Tecnologia d'avantguarda
Tecnologia d'avantguarda
La tecnologia és una eina imprescindible per analitzar o intervenir cada cas.
Honestedat i transparència
Honestedat i transparència
Oferim alternatives de tractament perquè puguis decidir.
4 centres
4 centres
Tenim 4 clíniques dentals. T'esperem a la teva clínica més propera.
_ALT
Atenció personalitzada
Pla de tractament personalitzat a les teves necessitats
No som franquícia
No som franquícia
Grup de clíniques dentals dirigit per una família d'odontòlegs
Finançament a mida
Finançament a mida
T'oferim solucions de pagament. Fins a 48 mesos sense interessos
4
Clíniques a Barcelona
+ 35
Anys d'experiència
+ 12000
implants realitzats
+ 2500
invisalign realitzats

Per a més informació i cites

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat