_ALT

Tècnica i avantguarda

L'odontologia ha evolucionat en els últims anys i ha donat un gir radical cap al món digital. Això ha suposat una revolució per a la nostra pràctica diària ja que ens atorga eines de diagnòstic i tècniques d'avantguarda per garantir l'èxit. Gràcies a la tecnologia podem reduir radicalment els temps de treball de cada sessió, reduir al màxim el nombre de sessions i treballar amb més eficàcia.
Radiografia panoràmica

Radiografia panoràmica

Clínica dental amb ortopantomofrafia a Barcelona
Actualment podem visualitzar les radiografies de manera instantània, mostrar-les al pacient en pantalla i analitzar-les amb ell, prendre mides, etc. Comptem amb el millor mètode de diagnòstic. La radiografia panoràmica permet veure l'estat general de la boca i és imprescindible per a un tractament integral

TAC dental

Analitzem el teu cas amb tecnologia digital 3D
És una radiografia en 3 dimensions. En moltes ocasions és imprescindible per a completar un diagnòstic quan la radiografia panoràmica no és suficient. S'empra molt abans de col·locar implants, per comprovar el gruix i qualitat dels maxil·lars, calcular la longitud, diàmetre de l'implant i la direcció més favorable. A Clínica Cuadros marquem la diferència amb els últims avenços per donar-te un millor servei.
TAC dental
Fotografia intraoral

Fotografia intraoral

Una eina imprescindible per a la comunicació amb el pacient
Disposem de càmeres d'alta resolució per analitzar la teva boca. En resulta un suport per a l'odontòleg a l'hora de realitzar un diagnòstic i un dispositiu molt útil per mostrar al pacient en pantalla l'estat de la seva boca.

Tecnologia CAD-CAM

Present i futur de la pròtesi dental
Consisteix en el disseny i fabricació de pròtesis assistit per ordinador. D'aquesta manera aconseguim un ajust perfecte i reduïm el temps de treball de laboratori. Ens facilita la feina i redueix la quantitat de cites per al pacient.

En primer lloc s'escaneja la zona a restaurar, per posteriorment enviar aquestes dades a un equip de sinteritzat o fresat, que reprodueix la restauració dissenyada prèviament d'una manera ràpida i precisa.
Tecnologia CAD-CAM
Pròtesis estètica sense metall

Pròtesis estètica sense metall

Aconsegueix un somriure natural gràcies als últims materials.
Cada dia es fa servir menys el metall per a la fabricació de pròtesis fixa, així millorem els resultats estètics i la durabilitat. A Clínica Cuadros utilitzem els últims materials per aconseguir els resultats més estètics i duradors. També dissenyem pròtesis amb materials antial·lèrgics.

Escàner intraoral

El més nou en odontologia digital! Menys temps, més precisió.
Consisteix en un sensor que pren imatges de la teva dentadura. Tota aquesta informació la fa servir per a reproduir digitalment un model 3D de la teva boca. És la manera més innovadora de fer una presa de registres amb major fidelitat i exactitud. S'empra per a casos d'ortodòncia invisible i pròtesi dental amb tecnologia CAD-CAM.

Avantatges:
  • Menor temps de treball en boca
  • Major precisió que els mètodes tradicionals
  • Major comoditat per al pacient
  • Transferència de dades immediates a laboratori
  • Menor temps de fabricació
Escàner intraoral

Què t'oferim

_ALT
Tecnologia d'avantguarda
La tecnologia és una eina imprescindible per analitzar o intervenir cada cas.
_ALT
Honestedat i transparència
Oferim alternatives de tractament perquè puguis decidir.
_ALT
4 centres
Tenim 4 clíniques dentals. T'esperem a la teva clínica més propera.
_ALT
Atenció personalitzada
Pla de tractament personalitzat a les teves necessitats
_ALT
No som franquícia
Grup de clíniques dentals dirigit per una família d'odontòlegs
_ALT
Finançament a mida
T'oferim solucions de pagament. Fins a 48 mesos sense interessos
4
Clíniques a Barcelona
35
Anys d'experiència
12000
implants realitzats
2500
invisalign realitzats

Per a més informació i cites

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat