Tornar

El blanquejament dental fa mal?

27-12-2021
El blanquejament dental fa mal?'

Abans de començar, volem aclarir que el blanquejament dental no fa mal. Però és normal que quan un tractament es posa “de moda”, apareguin un seguit de dubtes relacionats amb el seu funcionament.

En aquest cas, un de les preguntes més populars sobre el blanquejament dental és si fa mal quan ens el realitzen. I no, no fa mal. Podem dir que potser augmenta la nostra sensibilitat les primeres 48 hores, però no es tracta d'un dolor com a tal.

De la mateixa manera, és probable que tampoc gaudim en estar amb la boca oberta mentre ens realitzen el blanquejament. Encara així, és una tècnica precisa realitzada per especialistes en estètica dental i t'ajudarem a sortir de dubtes. 

Blanquejament dental sense dolor 

Com segurament sabràs, el blanquejament dental és un tractament d'estètica dental que permet obtenir un canvi en la tonalitat de l'esmalt dental. En el nostre cas, oferim una solució per a aclarir diversos tons en poc temps i solucionar les modificacions del color causades per aliments, begudes o tabac.

Aquest tipus de tractament es fomenta en l'ús d'agents basats en peròxid de carbamina o d'hidrogen a través de l'aplicació d'un gel. Realitzat per un equip professional en estètica dental, ens encarreguem que no sentis cap tipus de dolor:

  • Realitzem una higiene bucal inicial per a combatre taques i placa bacteriana
  • Prenem impressions de la boca que ens permeten fabricar fèrules a mesura
  • S'aplica el gel a la fèrula fabricada i que facilitem al pacient
  • Els gels actuen en la dentina, en els seus compostos orgànics i aclarint color

A través d'aquest procés professional ens encarreguem d'obtenir uns grans resultats estètics. A més, ens permet afirmar que el blanquejament dental no fa mal: sense manipular peces ni eines externes, la fèrula a mesura és la teva aliada.

Blanquejament dental i sensiblitat

És important dir que el blanquejament dental fa mal només quan s'opta per serveis no professionals o casolans. Sempre que s'opti per una clínica professional, evitarem problemes. El que sí que podem trobar a vegades, és sensibilitat.

Si apareix alguna molèstia, sol anar associada a la solució utilitzada per a blanquejar les dents. L'ús dels gels pot disminuir la quantitat de minerals, podent deixar la peça una mica més porosa.

Encara així, passades com a molt 48 hores, la dent recupera la seva quantitat de minerals normal i la sensibilitat desapareix. Si tens qualsevol dubte amb l'emblanquiment dental, estarem encantats d'ajudar-te.

Autor:

Dr. Ramón Cuadros Zea

Especialista en implantologia, pròtesis i estètica dental. Llicenciat en Odontologia i Màster en Implantologia i cirurgia oral. Amb postgraus en rehabilitació estètica, endodòncia i pròtesi.
Ofertes Tractaments dentals en promoció
Tractaments dentals en promoció
Veure ofertes