Per a més informació i cites

Pots contactar-nos amb el formulari que trobaràs a continuació o trucar a la clínica més propera per a conèixer el teu cas, concertar cita o fer-te arribar el pressupost.
INFORMACIÓ Protecció de Dades. Responsable: TRAKIRADIER, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets.pot ampliar la informació a Política de Privacitat

Demana cita a Clínica Cuadros

Si estàs pensant a demanar cita en la nostra clínica dental, pots emplenar el formulari que trobaràs més amunt. En cas que ja hagis decidit que vols agendar un cita, també pots trucar directament al número de la clínica més pròxima perquè et reservem dia i hora per a la teva visita.

Ja sigui a través del formulari o per trucada telefònica, podràs demanar cita segons les teves preferències. Ens agradarà conèixer el teu cas i ajudar-te a millorar-lo, així que pots contactar amb nosaltres sense compromís.

Prefereixes un pressupost?

Si ja saps què és el que necessites de manera concreta, pots contactar-nos perquè et preparem un pressupost del tractament. A la nostra clínica dental apostem per la transparència i donar al pacient tota la informació possible. De la mateixa manera, si vols que coneguem quina és la teva situació i et preparem un pressupost a mesura, no hi haurà cap inconvenient.