Tornar

Invisalign: tot el que necessites saber sobre el tractament

02-03-2021
Invisalign: tot el que necessites saber sobre el tractament'
T'agradaria corregir les imperfeccions del teu somriure, però no vols portar Brackets?

Tenim la solució perfecta per a tu, Invisalign és l'ortodòncia invisible amb més experiència en el mercat i que ha estat aplicada a més persones a tot el món. Gràcies a la tecnologia 3D, podràs veure el canvi que experimentarà el teu somriure i el resultat final que obtindràs, fins i tot abans de començar amb el tractament.

A Clínica Quadres som experts en el tractament d'ortodòncia invisible Invisalign. A la nostra clínica comptem amb un avançat programari que pren registres de la teva boca, digitalitza la teva dentadura i dissenya els alineadors que hauràs de canviar cada 15 dies fins a obtenir el resultat desitjat.

Per a realitzar els moviments de dents desitjats, et col·locarem uns 'ataches' que són petits punts de compòsit a les dents que ens permetran exercir més força per modificar les dents.

Un altre punt a tenir en compte és que els alineadors s'han de dur durant 22 hores a el dia perquè el tractament sigui efectiu, només es poden treure per menjar i beure.

Un cop finalitzat el tractament, es trauran els ancoratges i es col·locaran retenidors perquè els teus dents no es moguin i conserves la bonica somriure que hauràs aconseguit.

Alinea el teu somriure de la manera més segura, còmoda i senzilla amb el sistema més sofisticat.
L'ortodòncia invisible amb Invisalign és perfecta per a aquells que busquen un resultat ràpid i eficaç, amb poques visites a la clínica i amb un tractament discret que no canviarà el teu aspecte ni la teva rutina diària.

Avantatges de l'tractament d'ortodòncia invisible Invisalign

  • En un tractament molt discret. Ningú notarà que portes d'ortodòncia ja que és invisible.
  • Podràs gaudir de la comoditat de treure't els alineadors per menjar i beure.
  • Podràs veure resultats de manera ràpida, canviant els alineadors cada 15 dies.
  • És molt higiènic i prevé càries ja que podràs treure't els alineadors per poder rentar-te les dents i passar-te el fil dental.
  • Podràs fer el seguiment i veure el resultat final abans de començar el tractament.
  • No ho dubtis més i fa el pas per tenir un somriure perfecte, a Clínica Quadres estarem encantats d'atendre't i resoldre tots els teus dubtes. Pots demanar cita amb nosaltres aquí, la primera visita és gratuïta i et farem un diagnòstic i pressupost sense compromís. Et proporcionarem un pla de tractament adaptat a les teves necessitats.
Autor:

Dr. Álvaro Cuadros Zea

Especialista en implantologia, periodòncia i rehabilitació estètica. Llicenciat en Odontologia i Màster Internacional en Rehabilitació, Implantologia i Periodòncia. Al costat de postgraus en cirurgia oral i estètica.
Ofertes Tractaments dentals en promoció
Tractaments dentals en promoció
Veure ofertes